Kaspersky Safe Kids-funksjoner på Android/iOS

Du kan installere Kaspersky Safe Kids for Android/iOS på barnets mobile enhet og forelderens mobile enhet. Mobile enheter med Kaspersky Safe Kids installert vil automatisk koble seg til My Kaspersky.

App-funksjoner tilgjengelig på barnets enhet

Når Kaspersky Safe Kids er satt opp på barnets mobile enhet, gjør den følgende:

Barnebeskyttelse-innstillingene er ikke tilgjengelig i appen installert på barnets enhet. Du kan sette opp barnebeskyttelse på My Kaspersky eller i appen installert på forelderens enhet.

App-funksjoner tilgjengelig på forelderens enhet

Når Kaspersky Safe Kids er satt opp på en forelders mobile enhet, lar den deg:

Alle handlinger tilgjengelige på forelderens mobile enhet kan også utføres på My Kaspersky, hvor du også kan se detaljerte rapporter om alt barnet har foretatt seg på enhetene.